WD Bt Műszaki kereskedés

Műszaki kereskedésünk már 1992 óta megbízható partnere vállalatoknak, vállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt. Egy kicsi belvárosi üzlethelyiségben csapágy és szerszámok árusításával kezdődött tevékenységünk. Az első évek a hosszútávú partneri kapcsolatok megalapozásával teltek. A vásárlói visszajelzéseknek és igényeknek megfelelően bővítettük az árukészletünket újabb cikkcsoportok bevezetésével.

1998-ban nyílt meg második üzletünk kötőelem és munkavédelmi ruhák szakkereskedéseként.

2016-ban érett be törekvésünk, hogy partnereink számára jobb feltételekkel, szebb környezetben biztosítsuk szolgáltatásainkat Mosonmagyaróváron, a Bauer Rudolf utca 29 alatt, a Báger-tó partján. A korábbi két üzletünk egy telephelyre költözésével megnövelt alapterületen nagyobb raktárkészlettel tudjuk biztosítani partnereink folyamatos ellátását.

Vevőinket FAG és Koyo csapágyak, ékszíjak, kötőelemek, FISCHER rögzítéstechnikai cikkek, profi kézi szerszámok, METABO és MAKITA elektromos kisgépek választékával várjuk. Kínálatunkat a HECHT kerti gépeivel és barkács kisgépeivel, szerszámaival egészítettük ki.

A városban itt készül azonnal PARKER minőségű hidraulikatömlő.

Munkavédelmi felszerelések terén a minőségre helyezzük a hangsúlyt mind a munkaruhák, mind a munkacipők terén. Számos elismert márka szerepel a  kínálatunkban: ARDONCOVERGUARDCERVA és PORTWEST munkaruhák és munkavédelmi felszerelések teljes cikksora, valamint prémium minőségű PUMASPARCONO RISK és LAVORO lábbelik.

Kínálatunkat csomagolástechnikai eszközök, zárak és vegyi áruk teszik teljessé.

Üzletünkben a magánszemélyektől a kisvállalkozókon át a nagy ipari üzemekig mindenki megtalálja a számára megfelelő minőséget.

Hosszútávú, megbízható kapcsolatra törekszünk vállalatokkal, vállalkozásokkal és magánszemélyekkel egyaránt. Gyors ügyintézéssel, udvarias kiszolgálással várjuk vásárlóinkat!


Szolgáltatások


Fizetési lehetőségek

átutalás
bankkártya
készpénz

Elfogadott valuták

HUF

Parkolási lehetőségek

utcán(ingyenes)

Hírek


Akciók

Ehhez a telephelyhez nem tartozik akció!

Kuponok

Ehhez a telephelyhez nem tartozik kupon!

Térkép / útvonal

Nyitvatartás

Hétfő: 07:00 - 16:00
Kedd: 07:00 - 16:00
Szerda: 07:00 - 16:00
Csütörtök: 07:00 - 16:00
Péntek: 07:00 - 16:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: zárva

Telephely adatai

Telephely neve: WD Bt Műszaki kereskedés
Telephely típusa: üzlet
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár Bauer Rudolf utca 29
Telefon: 0696219897
Email: bolt@wdbt.hu
Weboldal: http://www.muszakikereskedes.hu