Fűtéstechnika

Fűtéstechnika

Amennyiben érdeklik a megújuló energiával - pellet, brikett, apríték - működő fűtési rendszerek, de még nincs egy határozott elképzelése, kérjük térjen be hozzánk, és tekintse meg tüzeléstechnikai bemutatótermünket, ahol hozzáértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére. Itt több gyártó különböző típusairól szerezhet információt, a kiállított termékeinket kipróbálhatja, egy pellet kályha működés közben is megtekinthető.

A Jákófa Kft. és Jákó-Energetika Kft. több kazángyártó képviseletét is ellátja (Ligno, Edilkamin, Strebel, Rika, Fröling, Herz) a tüzeléshez szükséges biomassza alapú, környezetbarát energiahordozót (fapellet, fabrikett, faapríték) folyamatosan és mindig jelentős, az elérhető legnagyobb kedvezményekkel tudja biztosítani ügyfelei számára.

Kérjük hozza magával a fűtésszámláit is, és mi kiszámoljuk Önnek, hogy azonos energiaszükségletnél mekkora megtakarítást tud megvalósítani, amennyiben biomassza alapú fűtéstechnikai rendszereink - pellet kazán, apríték kazán, faelgázosító kazán - közül választ!

Ha az ön által elképzelt épület még csak tervezési folyamatban van, akkor is fordulhat hozzánk bizalommal, mert kollégáink már az épületgépészeti tervezésben is a segítségére sietnek!

Ha a meglévő fűtési rendszerét szeretné átalakítani, korszerűsíteni, úgy szakembereink egy helyszíni felmérés után segítenek kiválasztani az Ön elképzelésének és a helyi adottságoknak legmegfelelőbb fűtőberendezést.

Szolgáltatás ára: változó ár /
Akciós ára: