Toptarget Marketing Kft Kft.

Toptarget Marketing Kft Kft. cégoldal

Marketing Ügynökségünk 10 éve foglalkozik online marketinggel, a Toptarget Marketing Kft. 5 éve alakult a megnövekedett ügyfélkör kiszolgálása érdekében.
Premier Google Partner-minősítéssel rendelkező ügynökségként a velünk dolgozó vállalkozásoknak prémium minőségű marketing-szolgáltatásokat nyújtunk:
Google Ads, Facebook, SEO és weboldalkészítés területén.
A Premier Partner minősítést a Google szigorú szakmai és etikai feltételekhez köti, és folyamatosan ellenőrzi munkánkat. A Google minősítés, a minőség és saját szakmai image-ünk szinten tartása és fejlesztése érdekében folyamatosan képzéseken veszünk részt, konferenciákon előadásokat tartunk és gondosan kiválasztott, belső képzéseken/vizsgákon is részt vevő munkatársakkal dolgozunk együtt jó hangulatú csapatban. 

Céljaink Ügyfeleinkkel közösek: hirdetések hatékonyságának növelése optimális költségszinten egyre magasabb bevétel generálása.

A közös munkánk során mindent tesztelünk, mérünk és az eredmények alapján hétről-hétre javítjuk a kampányok hatékonyságát. Ügyfeleink egy speciális, zárt online felületen folyamatosan követhetik az eredmények alakulását, valós időben és akár visszamenőleg is.

Lehetőséget biztosítunk az online és személyes konzultációkra. valamint, bármikor jelezhetik, hogyha módosításra vagy kiegészítésre tartanak igényt.


Cég adatai

Cégnév: Toptarget Marketing Kft Kft.
Cím: 1237 Budapest XXIII Alsóhatár 58
Adószám: 24818849-2-13
Telefon: 304428304
Mobil: 304428304
Email: info@toptarget.hu
Weboldal: httpstoptarget.hu

Térkép / útvonal