PREMED Prevenció és Medicina Betegségmegelőző Bt.

PREMED Prevenció és Medicina Betegségmegelőző Bt. cégoldal

A Premed Prevenció és Medicina Betegségmegelőző Bt. „A szív ügyük a szívügyünk” programjával szeretnénk a lehető legszélesebb körben megszűrni és felvilágosítani, valamint javaslatot tenni a további életvitellel kapcsolatosan, hogy elkerülhető legyen a már egyre többet előforduló hirtelen szív halál. A szűrést fiatalok minden szegmensére érdemes kiterjeszteni, illetve a 30 év felettiekre „kötelezővé tenni”, mert minimum két rizikófaktor szinte minden honfitársunkba megtalálható.


Friss hírek, információk

Az erek szűkülésével fogynak az évek is

Az érelmeszesedés mértéke azonos a valódi, azaz a biológiai életkorral. Az óra akkor is ketyeg, ha nem veszünk róla tudomást. Az élet órája könnyen visszaállítható annak, aki időben észbe kap.

Az ember önámító lény. Olyan jól el tudja hitetni önmagával, hogy még a szakadék szél... részletek

Az artériák merevvé válásának megelőzéséről

Az artériák merevvé válásáról a vérnyomás emelkedése tudósít minket. Ezt vérnyomáscsökkentővel szoktál elintézni, ami csak elfedi az igazi problémát, ami így alattomban egyre csak súlyosbodhat tovább.

Az utóbbi időben több cikkre is rábukkantam az artériák merevségét vizsgáló k... részletek

A kalciumszedés agyszövet pusztulást okoz

A legtöbb étrend kiegészítő kalcium készítmény egyszerűen ártalmas. Az elképzelés, hogy szedjünk kalciumot azért, hogy "erősek maradjanak a csontjaink" egyszerűen nem igaz. Először is azért, mert arra vagyunk tervezve, hogy a kalciumot az élelemmel vigyük be. Másodszor, mert a csontunk egy élő sz... részletek


Galéria

Cég adatai

Cégnév: PREMED Prevenció és Medicina Betegségmegelőző Bt.
Cím: 1152 Budapest XV Illyés Gyula 2-4.
Adószám: 28874030-2-42
Telefon: 3613064738
Mobil: +36209413562
Email: premedkhegy@gmail.com
Weboldal: http://www.egyedivitaminok.hu

Térkép / útvonal