dr Csörnyei- Róna Ágnes e.v.

dr Csörnyei- Róna Ágnes e.v. cégoldal

ZaGa bag

Köszönöm, hogy csatlakoztál a ZaGa ideológiához, miszerint tudatosságot viszünk a hétköznapjainkba. Védjük a környezetünket, nem termelünk felesleget, olyan alapanyagokat is felhasználunk,amelyek nem megszokottak vagy nem táskaként találkoztál velük  eddig - mesh háló, napvitorla, bútorszövet, kávézsák, kristályponyva . Ezek új életre kelnek kezeink között. A többször használható, mosható alapanyagokból készült termékeink is nagy választékban állnak rendelkezésedre. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az állatvédelemre is, hiszen egymástól elválaszthatatlan ez a  két küldetés. Bőrt ezért nem használunk termékeinkhez.

A nőiesség, a Mutasd meg és vállald önmagad ! szintén hitvallásunk. Hisszük, hogy  egy – akár általad-  jól megtervezett ZaGa táska a maga játékosságával ehhez hozzájárul. A gyártásnak mindig csak a megrendelést követően, az adott személyre szabva állunk neki. Így mindig belecsempészünk a táskákba varrás közben egy cseppnyi szeretetet és csajosságot is. Hisz minden termékünket  kézzel , megkülönböztetett figyelemmel készítjük. Minden táska egyedi alkotás,egyszeri és „megismételhetetlen”, olyan , mint maga a NŐ. Bízunk benne, hogy amilyen szeretettel készítettük, ugyanolyan örömet fog szerezni a használatuk.

Az idézetet pedig vagy táskadíszként tudod tovább használni vagy a pénztárcádba téve motivációként magadnál hordhatod.
 

„ Énekelj hangosan! Nevettesd meg magad vagy táncolj, mint egy őrült! Ajándékozd meg magad azzal, ami örömöt szerez neked! Megérdemled!”-Demi Lovato

                                     Köszönettel:


Telephelyek

Cég adatai

Cégnév: dr Csörnyei- Róna Ágnes e.v.
Cím: 7694 Hosszúhetény Morolo 44/c
Adószám: 69974577-1-22
Mobil: +36703293346
Email: info@zagabag.hu
Weboldal: http://www.zagabag.hu

Térkép / útvonal