Átszablak Lakástextil Kft.

Átszablak Lakástextil Kft. cégoldal

Nem szükséges mindig lakásfelújításba vágni, ha szeretnénk, hogy az otthonunk kicsit frissebb kinézetet kapjon! Néha egy kis textilcsere, egy-egy új függöny, terítő, ágynemű vagy bútorhuzat csodákra lehet képes. Válogass kedvedre gyönyörű anyagaink között, és öltöztesd fel otthonod! 

Hétről hétre limitált újdonságokkal lepünk meg a világ különböző tájairól. Webáruházunkban több, mint 500-féle, különböző színű és mintájú lakástextilt kínálunk. Gyakran ugyanazokat a termékeket nálunk olcsóbban kaphatja meg, mivel kedvezők az áraink, számos akciónk van, illetve nem számolunk fel vágási díjat, ezenkivül 2% értékben beváltható, hűségpontokat írunk jóvá. A dupla széles, 280-as loneta anyagokra pedig még ezen felül is jelentős árkedvezményt biztosítunk.

lakástextilek általában vászon (kevésbé rugalmas) vagy panamakötésű, természetes és mesterséges anyagokból készült szálakból vagy fonalakból szőtt termékek, amelyeket jellemzően a háztartásokban, lakásokban használunk.

lakástextileknek számos fajtája fordul elő, ide tartoznak többek között a szőnyegek, ágyneműk, törülközők, konyharuhák, párnahuzatok. Hagyományosan szövőszék segítségével készítik őket gyapjúszálakból, vászonból, pamutból és más anyagokból. A lakástextíliákat a szálak szövésével, kötésével, horgolásával, csomózásával vagy összepréselésével gyártják.

lakástextilek leggyakrabban dekorációs, árnyékoló, védőhuzat és tárolási (például táskák és kosarak) funkciókat látnak el. A háztartásban készülhetnek belőlük szőnyegek, bútorkárpitozás, ablakfüggöny, törülközők, asztalterítők és ágytakarók, illetve más hasznos termékek is. Munkahelyeken jellemzően ipari és tudományos célokra szolgálnak, például szűrőberendezések részeiként. Egyéb célokra is használják őket, például zászlók, ülőpárnahuzatok, hátizsákok, szúnyoghálók, tisztító eszközök (például zsebkendők, portörlők) készítéséhez.

Napjainkban a lakástextilek már nem csak egyszerűen funkcionális célokat látnak el, de jelentős esztétikai szerep is jut nekik, igen gyakran alkalmazzák őket díszítőelemként a lakásban, akár művészi mintákkal nyomva. Hatnak rájuk a különféle divatirányzatok is, számos cég foglalkozik  designer lakástextilek előállításával.

Minden termékünk kiváló minőséget képvisel és megfelel az Európai Uniós követelményeknek.


Telephelyek

Cég adatai

Cégnév: Átszablak Lakástextil Kft.
Cím: 2045 Törökbálint Kazinczy Ferenc 65
Adószám: 87654321-2-14
Telefon: 06308643084
Mobil: 06308643084
Email: csepigao@gmail.com
Weboldal: http://

Térkép / útvonal